Stilling: Faste 2 x 12 timer vågne nattevagter pr. uge Oprettet: 02-06-2019
Job start: 18-08-2019 Annoncenr: 91066
 
Arbejdssted: 2300 København S Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Hej mulige hjælper,

Mit navn er Anders Lehmann. Jeg søger en handicaphjælper til 2 x12 timer vågne nattevagter pr. uge og tænkte, at du måske kunne være interesseret i jobbet.

Vagternes placering
Der er tale om en fast deltidsstilling med 12 timers vågne vagter søndag og mandag nat hver uge. Alle vagter er fra kl. 20.00 til kl. 08.00. Der er evt. mulighed for lidt ekstra afløsnings vagter for dine kollegaer på mit hjælperhold.

Du overtager stillingen søndag + mandag d. 1. og 2. september, og har således næste vagter d. 8. og 9. september.

Stillingen har i de seneste fem år været besat af samme hjælper, der har brugt hjælperjobbet til at supplere sin øvrige beskæftigelse som musiker. Måske kan du også se muligheder i at kombinere et fast planlagt job hos mig med andet arbejde/interesser? En planlagt ansættelse under 1 år er ikke interessant for mig - så tænk rigtig godt over dine planer og om vågne nattevagter er noget for dig.

Hjælpererfaring er ingen forudsætning - men et plus. Du får 5 lønnede oplæringsvagter (først 3 hele nætter derefter 2 aftenvagter) sammen med en øvet hjælper, inden opstart:

Natoplæringsvagterne har jeg umiddelbart planlagt til at foregå i uge 33 og 34 (måske 35). Stillingen hos mig kræver desuden, at du inden 1. september kommer på respiratorkursus, der formodentlig afholdes d. 29. august. Førstehjælp-/brandkursus klares senere - begge er lønnede 1 dagskurser. Jeg vil også bede dig om en fuldmagt, til at indhente din straffeattest.

Hjælperprofil
Kvinde/mand, ikke-ryger med kørekort, bosiddende i Storkøbenhavn, Du må ikke have problemer med at holde dig vågen. Mødestabilitet, robust helbred, god energi og fysik, ordens sans, samt vilje til selvstændigt at udføre de nødvendige arbejdsopgaver, sætter jeg stor pris på hos mine hjælpere.

En god natte hjælper for mig bidrager først og fremmest til, at jeg kommer ubesværet i seng og sover trygt – så jeg er frisk til en aktiv hverdag. Du må gerne synes, det er en god udfordring for dig, at forbedre rammerne for mit liv med et handicap.

Lidt om mig
Jeg er 50 år, lammet fra halsen og nedefter efter en ulykke i 1999. Jeg sidder i elektrisk kørestol og bruger respirator/pacer. Min hjælperordning kører i 24 timer, fordelt på 12 timers vagter og cirka 10 gode hjælpere.

Min lejlighed ligger i stuen, har hjælperværelse, loftlift og en dejlig stor terrasse. Jeg bor på Engvej mellem Øresundsvej og Italiensvej, ved Amager strandpark.

Interesser: Konstruere sejlbåd og hjælpemidler for handicappede. Sejle, trille ture langs stranden og slikke sol i den lokale havn. Tage min kasse bil og få lidt kulturelle oplevelser alene og med venner/familie.

Lidt om hjælperjobbet
Nattevagter hos mig begynder typisk med, at du klarer nogle få skemalagte huslige opgaver, samt forbereder plejeartikler og klargør min seng. En lille elektrisk kondicykel bliver koblet til min kørestol og så ”motionerer” jeg en time foran fjernsynet.

Ved 11 tiden lægger du mig i seng. Det tager ca. 5 kvarter og indbefatter blandt andet lettere personlig pleje. En babyalarm sættes til, så du kan høre mig inde fra stuen/hjælperværelset. Hver time tjekker du, at jeg ligger rigtigt i sengen. I løbet af natten kan der være enkelte huslige pligter og ca. kl. 7.15 gør du klar til hjælper vagtskifte.

Når jeg ikke har brug for din hjælp, kan du om aften/natten gå på nettet (gerne mit net) med din egen computer, eller hygge dig med andre rolige sysler, som interesserer dig. Du er velkommen til både at benytte min stue og hjælperværelset.

Lyder dette som noget for dig, vil jeg blive glad for at modtage en mail – anders.lehmann@mail.tele.dk.

De bedste hilsner

Anders Lehmann

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok