Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 14-08-2019
Job start: Annoncenr: 93178
 
Arbejdssted: 2650 Hvidovre Køn: MK
Krav: Kørekort
 
 

Jobbeskrivelse

Jeg er en ung kvinde på snart 26, der har fået bevilget en hjælperordning 24 timer i døgnet grundet en genetisk, neuromuskulær sygdom, der startede for ca. 7 år. Det vil være døgnvagter, men kun man-torsdage, da jeg gerne vil have weekenderne alene med familien. Du må meget gerne være fleksibel ift. dækning ved sygdom og ferie, eller enkelte weekendvagter efter behov. Dette aftales dog nærmere.
Jeg søger både deltid og fuldtidshjælpere og både mænd og kvinder. Jeg håber på et friskt "ungt" team, der kan være med på oplevelser samt gode samtaler, sjove som dybe.

Jeg er ikke længere selvhjulpen, sidder i kørestol og har brug for hjælp til det praktiske samt ledsagelse ud af huset mm. Jeg sover med NIV-maske, og bruger C-pap som træning.
Jeg bor med min mor og mormor og vi er en spontan, ligetil og udadvendt familie, og jeg håber, at du har lyst til at være en naturlig "del" af vores familie.
Det er nyt for mig at skulle have hjælp af andre end familien, så det er vigtigt for mig, at vi har gensidig respekt og at vi hjælper hinanden med at komme godt igang.

Jeg interesserer mig for fodbold, foredrag, film, foto, comedy, naturen -herunder en stor fascination af hvaler- og jeg elsker at tage på kortere og længere rejser. Der er hunde og katte i hjemmet, men dem skal du ikke passe :)
Der er søgt om en handicapbil, så det er vigtigt at du har kørekort. Ikke-rygere foretrækkes grundet tætheden dig og mig imellem.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

NB: Jeg har en BPA-ordning, hvor jeg selv er arbejdsleder, men du bliver ansat efter FOAs overenskomst og takster, og DUOS står for aflønning og ansættelsesforhold.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok